Kezdőoldal

Bemutatkozás

Portfolio

Blog

Kapcsolat

Navigáció

Bemutatkozás

Create-You byXeniaTM

A "Create-You byXeniaTM" koncepció az emberi szemet sorolja a fényképezőgép objektívje és technikája elé. Ha magadat, a családodat, a környezetedet szeretnéd megörökíteni, avagy üzleti céljaid vannak, a szereplőn és a megrendelőn túl - segítségemmel - az alkotás részesévé válhatsz. A "Create-You byXeniaTM" az esemény élményét adja tovább.

 

Rólam

XENIA. Közgazdász, nő, feleség, édesanya és fotóművész. A fotózás számomra a kiteljesedés, amikor csak arra figyelek, amit látok. A képalkotás nekem a természetesség és a valóság szépségeinek rögzítése. Megörökíteni a pillanatot. Egyedi stílusomat a letisztultság jellemzi. Művészi kibontakozásomban a monochrom képek különleges hangsúlyt kapnak.

A Xenia név eredete az ókorból származik, a vendégnek nyújtott ajándék neve volt. Én, Xénia, a fotót ajándékozom most neked. Rögzítem neked a pillanatot, ahogy én látom, ahogy én látlak. Ez a 'fényírás'. Kivetítem a jelent hogy rögzüljenek az általad teremtett élet különleges pillanatai. Hogy szeretettel és büszkeséggel tekinthess vissza a múltra, hogy egy élményt adjanak a képek, mikor a kezedbe veszed őket.